به گزارش نصیرنیوز به نقل از ایرانا دیدار تیم های فوتسال بانوان پالایش نفت آبادان و پویندگان فجر شیراز روز جمعه در آبادان برگزار شد که در نهایت با برتری هفت بر یک نماینده خوزستان به پایان رسید.
در این دیدار پریوش خلیلی، مریم نوری( ۲گل) ، معصومه گنجی ( ۲گل) ، کافیه هزاریان (۲ گل) برای پالایش نفت گلرنی کردند همچنین زهرا خورنگ تک گل تیم پویندگان را به ثمر رساند.
تیم فوتسال پالایش نفت که سابقه قهرمانی در لیگ برتر را دارد در حال حاضر با ۳۱ امتیاز در صدر جدول گروه خود قرار دارد.
در پایان مرحله گروهی مسابقات، از هر گروه چهار تیم به دور بعد صعود کرده و برای کسب عنوان قهرمانی با بکدیگر به رقابت می پردارند.
تیم ملی حفاری دیگر نماینده استان خوزستان در گروه ب این رقابت ها اکنون با ۱۸ امتیاز در مکان سوم قرار دارد.