مشهد- فرمانده انتظامی مشهد از اجرای طرح امینت محلهمحور و دستگیری ۳۳۳ متهم به سرقت در این شهر خبر داد. سرهنگ حسین دهقانپور روز چهارشنبه در تشریح این عملیات به خبرنگاران افزود: در راستای تامین امنیت اجتماعی و روانی شهروندان، طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در سطح شهر مشهد به مرحله اجرا درآمد. وی خاطرنشان کرد: در این طرح علاوه بر ۳۳۳ متهم به سرقت، ۲۵ فروشنده مواد مخدر و ۱۶ معتاد متجاهر دستگیر شدند. فرمانده انتظامی مشهد اضافه کرد: ۴۴ دستگاه خودرو و ۱۹ دستگاه موتورسیکلت سرقتی نیز در این عملیات کشف شد و متهمان دستگیرشده در بازجویی به عمل آمده به ۵۱۴ فقره انواع سرقت در سطح شهر مشهد اعتراف کردند که پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شدند.
تربت حیدریه – مدیران ۱۰ دستگاه زیرمجموعه وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی در خراسان رضوی، روز چهارشنبه با حضور در مسجد جامع تربت حیدریه، پاسخگوی شهروندان بودند. رییس شورای هماهنگی مدیران زیرمجموعه وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی خراسان رضوی در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: اساس برپایی چنین جلسه ای تاکید مقام عالی وزارت به منظور مواجهه حضوری برای بررسی و رفع آنی مشکلات شهروندان است. حمیدرضا پناه افزود: بر این اساس ابتدا به ساکن با حضور نماینده تربت حیدریه در مجلس، فرماندار و امام جمعه تربتحیدریه مسایل و مشکلات موجود مورد ارزیابی و تشریک مساعی اولیه قرار گرفت. وی گفت: سپس مدیران ۱۰ دستگاه اجرایی زیرمجموعه وزارت رفاه در استان شامل مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل بهزیستی، مدیر صندوق کارآفرینی امید، مدیر شعب بانک توسعه و تعاون، مدیر شعب بانک رفاه کارگران، مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، مدیر صندوق بازنشستگی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای، مدیرکل تامین اجتماعی و مدیریت درمان تامین اجتماعی با سفر به تربتحیدریه اقدام به شنیدن مسائل شهروندان و رفع مشکلات آنان کردند. مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
مشهد- یک جامعهشناس گفت: توسعه مشهد باید با تکیه بر اصل مردم شناسی باشد و در توسعه باید رابطه های اجتماعی جامعه مورد توجه قرار بگیرد. ادریس راموز چهارشنبه شب در سلسله نشستهای راهبردی روایت مشهد آینده افزود: در نظم جدید، کشورهایی موفق هستند که مردم شناسی را در توسعه مد نظر قرار بدهند و در مردم شناسی، بر خلاف جامعه شناسی، الگوها از پایین به بالا است به این معنی که در توسعه باید رابطه های اجتماعی جامعه مورد توجه قرار گیرد. وی افزود: تعامل در روابط مختلف اجتماعی، تاریخی جامعه مدل های خوبی را برای آینده ایجاد می کند مثلا ما در گذشته مدل های آبیاری و کشاورزی و اجتماعی خوبی داشته ایم که از آنها می توان برای طرح های توسعه ای آینده استفاده کرد. راموز گفت: ما باید شبیه خودمان باشیم، اگر مشهد می خواهد توسعه پیدا کند باید براساس مردم شناسی منطقه ای باشد، نمی شود از تهران، تبریز و مکه الگو گرفت ما باید به سمت فهم تاریخی خودمان برویم و از طریق مردم شناسی به فرصت هایی برای توسعه و همگرایی دست پیدا کنیم. وی افزود: احیای مردم شناسی و استفاده از آن در توسعه، بازاندیشی تجارب گذشته را به همراه دارد که با استفاده از آن می توان با بهره گیری از اسناد و تجارب گذشته، الگوی جدید و مناسبی را برای آینده رقم زد و در مردم شناسی شناخت مبتنی بر مقایسه است و هر مساله به مثابه فرصت ارزیابی می شود.
مشهد- معاون ارتباطات مردمی دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان رضوی گفت: چهار نفر از مدیران این استان روز چهارشنبه، ۲۹ دیماه از طریق سامانه ارتباط مردمی سامد به ۵۱ تماس شهروندان پاسخ دادند که از این تعداد ۳۸ مورد برای پیگیری بعدی ثبت سامانه شد.
علی اصغر ادبی به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در برنامه هفتگی پاسخگویی مدیران استان خراسان رضوی به درخواستها و شکایات مردم به صورت مستقیم و برخط، مدیران کل راه و شهرسازی، منابع طبیعی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی حضور داشتند.
وی ادامه داد: درخواست راهنمایی در خصوص بخشنامه بافت فرسوده، صدور پروانه ساختمان و همچنین انتقاد نسبت به نقشه ساخت و سازهای جدید از جمله موارد مطرح شده در تماس با عبدالمجید نژادصفوی مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی بود. معاون ارتباطات مردمی دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان رضوی گفت: همچنین درخواست رسیدگی به مشکل تداخل اراضی ملی و طرح هادی، مشکلات معدن روستای ایله شهرستان تایباد، درخواست نظارت جدی بر منابع طبیعی و جلوگیری از تخریب آن و درخواست احداث و یا ترمیم بند خاکی از جمله درخواستهای مطرح شده با محسن فنودی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان رضوی بود. ادبی افزود: درخواست رسیدگی به مشکلات ساکنان خارج از طرح هادی، بهسازی راه روستایی، واگذاری مسکن و درخواست وام ساخت مسکن روستایی از موارد مطرح شده با سیدرضا موسوی نیا مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی بود. وی ادامه داد: درخواست رسیدگی به مشکل دامداریهای مستقر در روستاها و همچنین گزارش موارد مربوط به تخریب محیط زیست از جمله موارد مطرح شده با مهدی اله پور، سرپرست اداره کل محیط زیست خراسان رضوی بود. وی گفت: از ابتدای امسال ۲۰۸ مدیر ارشد استان از جمله استاندار و معاونان وی، مدیران کل دستگاههای اجرایی، فرمانداران و شهرداران مراکز شهرستانها و ۵۹ نفر از معاونان ادارات کل استان با حضور در سامانه سامد به صورت برخط پاسخگوی مشکلات مردم شدهاند. به گفته ادبی در این مدت هزار و ۸۰۰ تماس مردمی شامل هشت هزار و ۸۶ دقیقه مکالمه برقرار شده و هزار و ۵۵۷ مورد از درخواستهای مردمی برای پیگیری و حل مشکلات در سامانه ثبت شده و ۲۴۷ مورد نیز همزمان پس از تماس تلفنی رفع مشکل و مشاوره شده است.