«فرزاد مخلص الائمه» عصر جمعه در جمع مردم سنجان در مسجد جامع این شهر افزود: تمام اقشار جامعه در نقشه راهی که دولت ترسیم کرده باید نقش آفرینی کنند تا شاهد شکوفایی اقتصادی باشیم و این مهم را به نسل های بعدی جامعه منتقل کنیم.
وی تاکید کرد: مشکلات بخشهای مختلف کشور یک شبه ایجاد نشده و یک شبه هم رفع نخواهد شد بنا بر این مردم انقلابی و غیرتمند مطلع هستند که دولت سیزدهم در چه شرایط اقتصادی کشور را تحویل گرفته است.
استاندار مرکزی اظهار داشت: دولت باید تا سال ۱۴۰۳ تعهدات دولت قبل را پرداخت کند که این اقدام فشارهای مالی بسیاری بر دوش دولت دارد و از سوی دیگر فشارهای مالی استکباری نیز در این شرایط مزید بر علت شده است.
مخلص الائمه بیان کرد: تمرکز دولت سیزدهم در ابتدای فعالیت خود مهار و کنترل بیماری کرونا و واکسیناسیون بود که با تلاش جهادی صورت گرفته توفیقات خوبی نیز در این راستا حاصل شد و از بسیاری کشورهای پیشرفته در این زمینه پیشی گرفتیم.
وی تصریح کرد: امید است روند نزولی ویروس کرونا به صفر برسد و سال ۱۴۰۱ را بدون کرونا آغاز کنیم و زندگی مردم به شرایط عادی برگردد.
استاندار مرکزی ادامه داد: رویکرد دولت سیزدهم رویکرد حضور مستقیم و بدون واسطه مدیران کشور در میان مردم است و این تفاوت به طور محسوس در این دولت مشهود است.
مخلص الائمه عنوان کرد: دولت درصدد ترمیم اعتماد و رضایتمندی مردم است چرا که رضایت مردم از عملکرد دستگاههای اجرایی کاهش یافته و این مهم باید به سرعت ترمیم پیدا کند.
وی توضیح داد: در همین راستا در استانداری مرکزی به عنوان یکی از ۳۱ سرنشین کشتی کشور همین رویه را پیش گرفتهایم و باید در این مسیر، حضور مستقیم، بدون واسطه و بدون تکلف داشته باشیم تا از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گیریم و تدابیر ویژهای در این خصوص بیندیشیم.
استاندار مرکزی بیان داشت: بایستی در جریان بازدید از پروژهها به یک اولویت بندی برسیم و در چهارجوب منابع موجود، مدلهای اجرای پروژهها نیز باید تغییر یابد.
مخلص الائمه افزود: حدود ۹۰ هزار پروژه نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که اگر ۳۰ سال بودجه و اعتبار کشور برای اجرای این پروژهها هزینه شود، این طرحها به اتمام نخواهد رسید که این اتفاق گسترده ترکیبی از ناکارآمدی، و سوء مدیریتی است و شاید ریشه برخی به قبل از انقلاب و اوایل دهه ۵۰ برگردد.
وی عنوان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات و تغییرات زیادی در راستای توسعه رفاه عمومی انجام شده اما ناکارآمدیها قدرت دفاع از این حجم اتفاقات گسترده بعد از انقلاب را میگیرد.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: در سطح استان مدیرانی بودند که از روز انتخابات یک سند یا نامه هم امضا نکرده و اقدامات را رها کردهاند که از حضور تعدادی از مدیران مرخص شدیم و اگر باز هم گزارشی در این خصوص باشد، پیگیری خواهیم کرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی گفت: با توجه به پهنه جغرافیایی شهر اراک و قرار گرفتن چهار شهر و دهها روستا امکان حضور و رفع مشکلات شهروندان در کوتاه مدت وجود ندارد.
علی اکبر کریمی بیان کرد: منطقه قره کهریز با ظرفیتهای بالای گردشگری و اقتصادی به لحاظ فرهنگی و تاریخی نیز اهمیت زیادی دارد.
وی بیان کرد: منطقه سنجان نیز از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و امیدواریم مشکلات این منطقه نیز رفع شود.
کریمی افزود: ارتقای تقسیمات کشوری داوودآباد و روستاهای اطراف در قالب بخش جدید در سالهای قبل دنبال میشده و با این حال استاندار مرکزی نیز قول مساعد دادند این مهم در هیات دولت پیگیری شود.
اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۶۸۰ هزار نفر جمعیت زندگی میکند.