« فرزاد مخلص الائمه» روز جمعه در جریان بازدید از مناطق و طرحهای شهرستان اراک و دیدار با امام جمعه شهر داود آباد افزود: البته این روند در دورههای قبل نیز انجام می شده اما در این دولت به عنوان رویکرد قاطع مد نظر قرار گرفته که امید است حضور مستقیم مدیران در راستای رفع مسائل و مشکلات موثر باشد.
وی بیان کرد: همه میدانند دولت در چه شرایطی تحویل گرفته شده و دولت سیزدهم باید تا سال ۱۴۰۳ ماهانه ۱۰ تا ۱۲ هزار میلیارد تومان چکهای دولت قبل را پرداخت کند.
وی بیان کرد: اوضاع این شهر نسبت به دهههای قبل بهتر شده البته با شهر شدن این منطقه مطالبات مردم نیز افزایش پیدا کرده و برخی وعدههای اجرا نشده که نارضایتی را افزایش داده است.
استاندار مرکزی ادامه داد: عدم هماهنگی واقعیت با انتظارات سبب افزایش نارضایتی عمومی میشود.
مخلصالائمه اظهار داشت: برخی مشکلات در سطح استان مرکزی قابل حل است اما برخی نیازمند پیگیری در سطح ملی است.
وی عنوان کرد: با فعالیت جهادی میتوان موانع و مشکلات را حل کرد.
استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنانش گفت: سرقت در سطح استان کاهش داشته اما سرقتهای خرد کمی افزایش داشته که شورای سرقت در این خصوص تشکیل شده تا تدابیر ویژهای اتخاذ شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: داودآباد ظرفیتهای خوب اقتصادی و اجتماعی دارد و با توجه به این استعداد، ظرفیت تبدیل به بخش را دارد.
«علی اکبر کریمی» افزود: پیگیریهای لازم صورت گرفته که البته به سبب تداخل با انتخابات متوقف شد که باید مجدد پیگیری شود و اگر بتوان در سفر هیات دولت آن را مصوب کرد سرعت بیشتری خواهد گرفت.
امام جمعه شهر داودآباد نیز گفت: شهر داود آباد ۱۰۱ شهید و حدود ۴۰۰ جانباز تقدیم انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام «مهدی غروی» افزود: متاسفانه بعد از گذشت ۱۱ سال از شهر شدن داود آباد، زیرساخت های این شهر رشد نکرده است.
وی بیان کرد: با وجود مشکلات موجود در این روستا، مردم همیشه پای کار بوده و در تمام آیینهای مذهبی حضور گسترده داشته و از مشکلات حرفی نزدند.
امام جمعه داوودآباد ادامه داد: ۸۰ درصد خیابانهای این شهر فاقد آسفالت، ۵۰درصد شهر فاقد جدول، پلاکها فاقد سند است که این موارد بخشی از مشکلات این شهر است.
حجتالاسلام غروی اظهار داشت: اگر زمانی ۱۲۰ هزار راس دام سنگین در این منطقه وجود داشت که اکنون به حداکثر ۲۰ هزار راس رسیده و کارگاههای صنعتی و غیرصنعتی شهر از ۸۰ کارگاه به حدود ۲۰ کارگاه رسیده است.
وی گفت: به سبب مناسب نبودن جاده و خیابانها، در طول سال حداقل ۲ تا ۳ نفر در مسیرهای جادهای این منطقه کشته میشوند.
فرماندار اراک نیز در این نشست گفت: ۴ شهر مهم در اراک وجود دارد که مسائل آنها با توجه به کلانشهر بودن اراک مهم است که در این خصوص ستادی تشکیل خواهد شد تا تعهدات داده شده محقق شود.
« امیر هادی» افزود: در خصوص تبدیل به بخش شدن این شهر نیز پیگیریهای لازم در دستور کار است.
مدیر کل راه و شهرسازی نیز در این نشست گفت: زیرگذر شهر داودآباد با عرض ۱۰ متر در حال ساخت است و پل در لاین جدید نیز ایجاد شده است و پس از تملک و هدایت ترافیک به لاین جدید، عملیات اجرایی زیرگذر محور کلید میخورد.
«مرزبان» افزود: راه اصلی داود آباد سال گذشته از راه فرعی درجه ۲ به راه اصلی درجه یک ارتقا یافته که در تلاش هستیم آسفالت مورد نیاز این جاده ارتباطی را در اسرع وقت تامین کنیم.
وی در خصوص تامین زمین طرح اقدام ملی مسکن نیز گفت: سامانه این طرح برای ثبت نام تمام متقاضیان باز است و زمین مورد نیاز نیز برای متقاضیان شهر داود آباد تامین میشود.
مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی ادامه داد: افرادی که در این طرح، متقاضی خودمالکی هستند، می توانند از تسهیلات بانک مسکن بهرهمند شوند.
شهردار داوود آباد نیز در ادامه این نشست گفت: وضعیت ورودی شهر به لحاظ زیرگذر به خصوص در روزهای بارندگی حادثه ساز است.
«مسعود ایرانشاهی» افزود: آسفالت و روکش آسفالت و روشنایی و نبود علائم راهنمایی رانندگی از دیگر مشکلات است.
وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ سند اراضی غیرمنابع ملی مرتفع شده اما سرعت بالایی ندارد و از طرفی ۸۰ هکتار اراضی ملی این شهر بلاتکلیف مانده که میطلبد بنیاد مسکن و راه و شهرسازی در این خصوص توجه ویژه کنند.
شهردار داودآباد ادامه داد: ایجاد نیروگاه خورشیدی، طرح گردشگری و ایجاد دامپروری صنعتی و نیمه صنعتی از دیگر موارد مورد انتظار در این شهر است تا دامداران مجبور نباشند دام های خود را به شهر قم ببرند.